kuinka monta takkia omistat

kuinka saada syöpäubungo pelikatsomo vermon ravitkuinka paljon suomessa on metsääkuinka usein kasvohoito

Hevoselämää: 129. Vastauksia

Ihan ku sillä olis väliä kuinka helvetin monta kynilakkaa omistat tai että onko Huippumalli haussa sun feivörite teeveeshou! Arghhjdfjkml. <br /><br />Siis nyt tulee huikee ylläri: poikiahan ei yleensä kiinnosta paskaakaan kuinka naisellinen tapaus omasta kainalosta löytyy.

Montelukast: 6 things you should know - Drugs.com

kuinka monta takkia omistatyritäppä ostaa ko. takkia. otappa hiasta kiinni ja keskustellaan. suotavaa olisi esitellä itsesi kun kerran olet rohkeasti arvostellut. 81. Itselläni ainakin täällä rannikon nurkillakin välähti heti, että 81 tarkoittaa seuraavaa: 8 aakkonen eli H ja eka aakkonen eli A eli HA eli Hell's Angels eli pikku poikien asteelle jääneet pojat

Oma tyyli Archives - Page 3 of 66 - KAISA T.

kuinka monta takkia omistatkuinka monet farkut omistat? minkä merkkisiä? Kuinka usein ostat t-paitoja/toppeja? mistä ostat? kuinka monet kengät sinulla on? mitä merkkejä? takeista kuinka monta omistat? mistä ostat? kuinka usein ostatte alusvaatteita ja mistä ne hankitte? kuinka suuri osa omista rahoistanne menee vaatteisiin? entä(tytöillä) kosmetiikkaan?

Kyselyitä vol.2 - Sivu 40 - Petsie

Ihan ku sillä olis väliä kuinka helvetin monta kynilakkaa omistat tai että onko Huippumalli haussa sun feivörite teeveeshou! Arghhjdfjkml. <br /><br />Siis nyt tulee huikee ylläri: poikiahan ei yleensä kiinnosta paskaakaan kuinka naisellinen tapaus omasta kainalosta löytyy.

kopsattu, pitkä gallup!! :-) | Demi

:-) Pisti vaan silmään toi sun kommentti ”ihmiset keräävät nykyään liikaa tavaraa kaappeihin” ja sit kerrot omistavasti 32 takkia ja 51 paria kenkiä (Konmari-siivouksen jälkeenkin….) :-D Tuntuu tosi hassulta, koska itse en oo koskaan omistanut edes noin monia, mutta siitä huolimatta tuntuu, että mulla on jo nyt ihan liikaa kaikkea.

jos omistat 81 - Pori - Suomi24 Keskustelut

kuinka monta takkia omistatIhana! Eilen viihdoinki pääsin laitautumaan ripsiä. Nykyään meikkaan sen verran harvoin, että ripsien laito on mulle nyt paras mahdollisuus, ettei tarvi iha zombilta näyttää :D Oon niin rakastunut näihiin ripsiin!

No Excuses: helmikuuta 2015

kuinka monta takkia omistatMontako takkia omistat? Kaikki kesä-, syys-, talvi-, nahkatakit sitten mukaan D: Tajusin just että mä omistan 21 takkia ja jos farkkutakki lasketaan niin 22. Oon

Laskin kolme päivää kuinka monta esinettä omistan - tässä

Unelmissani on omistaa joskus ihka oikea Burberryn trenssi, mutta sen haaveen olen siirtänyt tulevaisuuteen. Toivottavasti nämä takit kestävät monta vuotta kulutusta ja käyttöä, asianmukaisella hoitamisella ja huolenpidolla tietenkin. 🙂 Millaisia takkeja teillä on käytössä? Ja ennenkaikkea, kuinka monta takkia omistat? 🙂

Fia's World

kuinka monta takkia omistat2. Omistatko takkia? - mikä kenkäkysymys tää o? 3. Millaiset talvikengät sinulla oli viime talvena? - semmoset ruskeet ja sitte nuo converset 4. Kuinka monet kengät omistat ? - aika monet N Y T 1. Onko isäsi nyt kotona? - on 2. Onko sinulla panta nyt päässäsi? - ei 3. Kuunteletko nyt musiikkia? - joo 4. Paistaako ulkona nyt aurinko

Montako takkia omistat? | Demi

kuinka monta takkia omistatYllätyinkin ehkä eniten siitä, kuinka monta lusikkaa omistan, vaikka käytän lusikkoja aika harvoin. En syö jogurttia saati muroja enkä keittoja kotona, enkä juo edes kahvia! Täysin järjetöntä, että minulla on näin monta lusikkaa. Lautasiakin on aivan järjettömästi kun miettii, että keskimäärin syön yksin.

Onko hyvällä ihmisellä vain vähän vaatteita? - ArkijärkiArkijärki

Olenko pitänyt vaatetta vuoden aikana? Kuinka monta kertaa? Keksinkö sen ympärille enemmän kuin yhden asun? Onko se yhä sopiva ja siistissä kunnossa? Jokaisen muuton yhteydessä olen myös tehnyt ankaraa karsintaa, eikä tämä viimeisin muutto uuteen taloon ollut poikkeus. Tai oikeastaan tietyllä tapaa oli.

wegw