villasukka kuinka monta silmukkaa

kuinka paljon kaloreita vuoristoradassa polttaelmän pelikaupunkien voittokuinka saada pysyvä kaljuvedonlyönti laskuri

Ohjeet | villasukkatehdas

Tosin pieniin kokoihin 30-32 laittaisin vain 4x10 silmukkaa. Kannattaa kutoa pienemmillä puikoilla, niin tulee tiiviimpää eikä hirmuinen tossu, joka pyörii jalassa. En ymmärrä, miten joku voi tehdä samalla silmukkamäärällä "yhdenkoon" sukkia vain terän pituutta muuttamalla, kun leveys on aina sama.

montako silmukkaa – lankasatamanblogi.fi

Kuinka monta silmukkaa villasukkaan? Kuvassa Step 6, Irish Rainbow Colors 3 Sukkalankoja on kaikenvärisiä. Yksiväristen lisäksi löytyy myös liukuvärjättyjä, osasta tulee jopa valmista kirjoneulekuviota. Lankakaupasta tarttuu matkaan kassillinen ihanuuksia ja kotona mietityttää, montako silmukkaa tarvitaan lapsenlapsen 35 -koon sukkiin…

villasukat n. 2-vuotiaalle - Askartelu ja käsityö - Suomi24

villasukka kuinka monta silmukkaa

Esimerkkisukassa 2. ja 3. puikolla on tässä vaiheessa kummallakin 3 silmukkaa. Neulo sitten neljännelle puikolle 1. puikon alusta 1 s oikein, ja sitten toinen silmukka sekä etu- että takareunasta oikein. Tarvittaessa jatka vielä sileää oikeaa, kunnes 4. puikolla on yhtä monta silmukkaa kuin muillakin.

Villasukka – Wikipedia

villasukka kuinka monta silmukkaa

Tekisin naisten villasukat 7 veljestä langasta. Monta silmukkaa laitat puikolle, jos neulot naisten sukan kokoa 40-41. Neulon aika napakkaa ja ajattelin ottaa 3 ½ puikot käyttöön.

Monta silmukkaa puikolle? - Askartelu ja käsityö - Suomi24

villasukka kuinka monta silmukkaa

3. Neulo viimeisen puikon kaksi ensimmäistä silmukkaa ylivetäen oikein yhteen. Jatka puikon loput silmukat normaalisti oikein. 4. Neulo yksi välikierros. 5. Toista kohtia 1-4 niin monta kertaa, että kaikilla puikoilla on 12(14) silmukkaa. Jatka neulomalla kaikilla puikoilla oikeaa, kunnes pikkuvarvas peittyy. KÄRKIKAVENUKSET 1.

Keskustelu - Montako silmukkaa sukkiin? | Yleinen | Kodin

Oikean neuletiheyden löytäminen on tärkeää, kun neulotaan valmiin ohjeen mukaan. Vaikka käyttäisi eri lankaa, kuin ohjeessa, kokeilemalla löytää sopivan puikkokoon ja niin tuotteesta tulee oikean kokoiset. Koetilkku kannattaa neuloa reilun kokoiseksi, jotta siitä saa mitattua kuinka monta silmukkaa ja kerrosta on kymmenellä sentillä.

montako silmukkaa – lankasatamanblogi.fi

Villasukka on villalangasta valmistettu sukka. Villasukat neulotaan yleensä puikoilla. Sukkien neulomista kutsutaan Suomessa myös kutomiseksi puhujan asuinalueesta riippuen. Nykyään saa myös teollisesti valmistettuja villasukkia. Villasukat eristävät erittäin hyvin lämpöä, ja siksi ne ovat oiva eriste kenkään talvipakkasilla.

Ulla 03/05 - Neuvot - Sukan neulominen kärjstä ylöspäin

villasukka kuinka monta silmukkaa

Esimerkiksi 7-veikalla, 3,5 puikot ja 48 silmukkaa, tulee napakat koon 37-38 sukat. Jos kokeilisin tuota sinun ehdotustasi nallella, saisin luultavasti aikaan sopivat sukat 1-luokkalaiselle. Itse olisin pitemminkin taipuvainen sanomaan, että noilla numeroilla ei tee 38:n sukkaa, ei vaikka tekis kuinka löysää! Mutta näin me ollaan erilaisia.

Onko villasukan kantapää tenkkapoo? Tässä ohje, jolla

Miehen villasukat koko 43, kuinka pitkä varsi, monta silmukkaa? Viestiketju osiossa 'Askartelu ja käsityöt' , käynnistäjänä koko hukassa, 01.02.2007.

wegw