kuinka usein juotte

kuinka kauan ruusut säilyvätkuinka kauan lääkemääräys on voimassaveikkaus superpottikuinka usein peset urheiluvaatteetpatrik laine eka nhl peli

Äitien alkoholinkäyttö | Keskustelu | Kaksplus

Tulipa tuosta toisesta ketjusta mieleeni, että kuinka usein te äidit juotte alkoholia ja minkälaista määrää pidätte sopivana äidille?-Pari kotona, 1-3 kertaa/kk. Ulos lähden ehkä 1-3 kertaa vuodessa jolloin otan niin paljon että tulen ihan kunnon humalaan.

Bio — K u i n k a

Kuinka usein juotte olutta, viiniä tai muita alkoholijuomia? Koettakaa ottaa mukaan myös ne kerrat, jolloin nautitte vain pieniä määriä, esim. pullon keskiolutta tai tilkan viiniä. 0 ei koskaan 1 noin kerran kuussa tai harvemmin 2 2-4 kertaa kuussa 3 2-3 kertaa viikossa 4 4 kertaa viikossa tai useammin 2.

Avaatteko koskaan viikolla isoa viinipulloa? Kuinka usein

Kuinka. 14,306 likes · 122 talking about this. "Joyous folk pop" - NPR Music

G: Paljonko juot viikossa alkoholia? Kuinka usein? entä

Kuinka usein sinä tai miehesi juotte? Itse en juo. Mies joi ennen saunaoluen 1 / vko. On lopettanut senkin. Entä vanhempasi lapsuudessa? Juhlissa kuoharia. Lastesi isä? - Ystävär ja sukulaiset? Varmaankin vähän koska ei ole juteltu. Mitä teette kavereiden kanssa selvinpäin? Harrastetaan ulkoilmalajeja.

Metadata - Tilasto- ja indikaattoripankki Sotkanet.fi

1. Kuinka usein juot olutta, viiniä tai muita alkoholijuomia? Ota mukaan myös ne kerrat, jolloin nautit vain pieniä määriä, esim. pullon keskiolutta tai tilkan viiniä. En koskaan Noin kerran kuussa tai harvemmin 2-4 kertaa kuussa 2-3 kertaa viikossa 4 kertaa viikossa tai useammin Valitse jokin vaihtoehdoista.

Kuinka - YouTube

kuinka usein juotte

Juon noin kerran kuukaudessa pari päivää. Kauppareissullani mukaani tulee yleensä kaksi tasavaltaa, yksi Prinssi Everest ja kermalikööri, tämän satsin juodaan miehen kans kutakuinkin kimppaan (siis päivässä) joku huikka kyllä saatetaan tarjota.

Alkoholin käyttö kysely - Huuhaa - Suomi24 Keskustelut

kuinka usein juotte

Ihan yhtä usein me varmaan viikolla avataan bissepullo tai juodaan viiniä kuin viikonloppuisinkin. Sillä erolla, että viikonloppuna saatetaan juoda tölkki olutta lounaan kanssa. Viime viikolla mies taisi juoda yhteensä 3 tölkkiä olutta, eri iltoina - mä en viime viikolla juonut lainkaan. Joskus se on toisin päin.

PÄIHTEIDEN JA TUPAKKATUOTTEIDEN KÄYTTÖ

Bio K u i n k a Described by NPR Music as joyous folk pop, Kuinka "laces modern folk and Americana with an electronic jolt, waltzing along the grooved edges of dream-pop, synth-pop, and Brooklyn’s mid-aughts guitar-rock revival" (Vanyaland).

K u i n k a

Frågor till anamnes study guide by norppaa8 includes 56 questions covering vocabulary, terms and more. Quizlet flashcards, activities and games help you improve your grades.

Frågor till anamnes Flashcards | Quizlet

(1993) Kuinka, The Accidentals & Zachary Scot Johnson Linger The Cranberries Cover thesongadayprojec - Duration: 4 minutes, 23 seconds.

wegw