Muokkasin alkuperäistä reseptiä puolittamalla sokerin määrän, vaihtamalla margariinin voihin ja lisäämällä mausteiksi kanelin lisäksi vielä kardemummaa ja neilikkaa. Kuorrutteeseen lisäsin voita. Tällä ohjeella valmistuu noin 10-12 muffinssia riippuen siitä kuinka paljon taikinaa vuokiin laittaa. 4 dl porkkanaraastetta
Sekoita hedelmäsose ja psyllium ja anna turvota noin 10 minuuttia. Vaahdota margariini ja sokeri. Lisää sekaan hedelmäsose ja keskenään sekoitetut kuivat aineet. Kaada taikinaa muffinssivuokiin ja paista 175 asteessa noin 20 minuuttia. Vaahdota jääkaappikylmä kinuskikastike vaahdoksi ja pursota jäähtyneiden muffinssien päälle.
En laittaisi tässä margariinia ja öljyä kisaamaan paremmuudesta. Jos margariinin ja sokerin vatkaa kunnolla ennen muiden aineiden lisäämistä, niin rasvan ei pitäisi tuntua. Kun aika paljon jauhoaineksia kuitenkin on mukana, mihin rasva uppoaa. Vaisuun tunnelmaan auttanee kerman valinta nestevaihtoehdoksi.
Leipä on koostumukseltaan pinnalta rapean rouheinen ja mukavan pureksittava, sisältä puolestaan lempeän pehmoinen. Tulette hämmästymään siitä, kuinka paljon syötte tätä ja kuinka paljon ajattelette tätä silloin, kun ette ole syömässä. Mutta onneksi uusi leipä on syöntivalmiina alle kahdessakymmenessä minuuttissa.
nyt en tarkkaa määrää muista, oliskohan noin 20 kpl sellasiin normaalinkokoisiin muffinssivuokiin tehtynä. paljon riippuu siitä kuinka isoja vuokia, ja kuinka paljon yhteen vuokaan taikinaa laittaa. Ite oon laittanu taikinaa kukkurilleen olevan ruokalusikallisen, kohoavat sen verran uunissa et tuo määrä on riittävä. Poista
Kaada taikinaa muffinssivuokiin (ei liikaa ettei pursua yli, nämä kohoavat aika paljon!) Paista uunissa 28-32 minuuttia, kunnes hammastikkuun ei jää taikinaa. Älä kuitenkaan avaa uunia ennen 28 minuuttia ettei muffinssit lässähdä!
Kerrankin tuli oikein muhkeita muffinsseja :) Ohjeen näihin olen napannut netistä, sama ohje näkyy löytyvän useilta sivuilta. Ohje toimi erinomaisesti myös gluteenittomana ja muffinssit olivat todella helppoja valmistaa, riitti kun sekoitti ainekset vaikkapa puuhaarukalla.
Lisää 10 dl jauhoja sekä kuivahiiva ja aloita taikinan vaivaaminen. Lisää sulatettu voi ja vaivaa taikinaa huolellisesti, jotta saat aikaan hyvän sitkon. Lisää loput jauhot muutamassa erässä, jotta näet kuinka paljon jauhoja tarvitset. Vaivaa vielä hetken aikaa, kunnes taikina alkaa irtoamaan kulhon reunoilta. 3.
Tuttuun tapaan käytin ensimmäisen kakkuun sulatejuustoa. Samalla huomasin, kuinka paljon sulatejuuston merkki vaikuttaa kuorrutteen makuun (heh, ja oishan sen etukäteenkin voinut osata ajatella, että mitä voimakkaamman makuinen juusto, sitä voimakkaampi maku kuorrutteessakin.. 🙂 ).
Kuinka paljon Eric Savolainen eli Lakko tienaa? en omista videota.
agua virtual y huella hidrica
chirurgia della mano san camillo treviso
autoritratto di un reporter pdf
anna blom suid afrik
institut beaute coiffure beauchamp
jutrzenki 14
cofała jutrzenki katowice
jublin jutrzenki 10 6a
jutrzenki 118 clou
jutrzenki 6 venus godziny otwarcia
agua virtual y huella hidrica
chirurgia della mano san camillo treviso
autoritratto di un reporter pdf
anna blom suid afrik
institut beaute coiffure beauchamp
jutrzenki 14
cofała jutrzenki katowice
jublin jutrzenki 10 6a
jutrzenki 118 clou
jutrzenki 6 venus godziny otwarcia