Voit asettaa marjat ja sokerin kerroksittain mehustimen siiviläosaan tai halutessasi voit höyryttää mehun ilman sokeria. Laske tällöin valmis mehu kattilaan, lisää sokeri ja kuumenna mehu nopeasti ennen pullotusta. Lisää sokeria 200–300 grammaa mehulitraa kohden. Sokeri takaa mehun säilymisen.
Laskoksia voi laittaa oman maun mukaan paljon tai vähän. Kaikkea muutakin voi keksiä,vain mielikuvitus rajana:) Nyt kyllä huomaan, että makuni on muuttumassa ja meille varmasti ilmestyy yhä enemmän
Pihlajanmarjamehu on hyvää, ilman sokeria teen ja nautin janojuomana saunan ja sieniretkien jälkeen. Nyt on paljon pihajanmarjoja, pitääkin tehdä mehua aronian kanssa kunkerran Teenjuoja kehuu hyvää hilloa tehneensä! Yhtään hyytelöä tai hilloa en mistään koskaan tee, kun niitä sokerisia juttuja ei meillä kukaan suostu syömään.
Yhdestä marjakilosta tulee mehua noin 1 litra. Sokeria käytetään 200-400 g mehulitraa kohti. Mehun voi valmistaa myös ilman sokeria. Silloin säilytyspaikan on oltava hyvä tai mehu on pakastettava. Sokeroimaton mehu on väriltään sameaa. Sekoittamalla keskenään erilaisia marjoja ja hedelmiä tai raparperia saadaan mitä maukkaimpia
Marjoja ei tarvitse riipiä, mutta niiden tulee olla hyviä ja pilaantumattomia. Parhaiten mehua irtoaa ylikypsistä marjoista. Jos marjat ovat hiekkaisia tai pölyisiä, ne on viisainta huuhtoa. Mehun voi valmistaa myös ilman sokeria ja kuumentaa erillisessä kattilassa sokerin kanssa.
Loppukesän must- juttuihin kuuluu tietysti muikun pyynti. Oli varmasti kesän aurinkoisin päivä, kun viimeksi muikkuverkot laskimme ja seuraavana aamuna lähdimme niitä kokemaan. Useampi sata muikkua oli käynyt verkkoihin. Kalaa oli sen verran paljon, että katsoimme parhaaksi nostella verkot veneen pohjalle kaloineen päivineen.
SIG -sinkku 2008. Our new desktop experience was built to be your music destination. Listen to official albums & more.
Sokeri laitetaan vasta valmiiseen mehuun. En tosin juurikaan tee viinimarjamehua, teen muista marjoista tuoremehua ilman keittämistä. Äitini teki aina niin että keitti mehun 2 krt eli ensin mehu "tuoreista" marjoita ja vielä sitten toinen keitto, mehu ei ollut sitten enää niin "paksua".
Mustaherukassa on vain 9.7 g sokeria per 100 g eli ei siinä tuoremehussakaan ole kuin 10% sokeria. Jos laittaa mehumaijaan 5 kg marjoja ja 800 g sokeria niin ei taida höyry laimentaa tuota riittävästi että sokeripitoisuus laskisi. Ennen sokeria laitettiin monesti enemmänkin eli tuommoiset 2 kg per maijallinen.
escort girl saint priest
femme baisee chien
elodie fontan nude
club libertin mougins
sexo gaygay
putas novelda
suegras putas
putas tetonas valencia
escort 24 horas
putas baratas vitoria
escort girl saint priest
femme baisee chien
elodie fontan nude
club libertin mougins
sexo gaygay
putas novelda
suegras putas
putas tetonas valencia
escort 24 horas
putas baratas vitoria