kuinka paljon rahaa ruokaan kuussa

kuinka kauan seksiäaasia yhteensä vedonlyöntikuinka syvälle perunat istutetaankuinka usein siivoattehaluatko miljonääriksi markka peli

Keskustelu - Kuinka paljon rahaa teillä kuluu ruokaan? | Aihe

kuinka paljon rahaa ruokaan kuussa

Vierailija: "Kuinka paljon käytätte kuukaudessa rahaa ruokaan? Ja mikä on perheenne koko? Teemme perus kotiruokaa, 4-henkinen perhe (2 aikuista) ja 700 euroa/kk kuluu ruokaan.".

Koirat.com - Kuinka paljon rahaa menee koiran ruokaan

Kumppani ei välitä niin paljon näistä asioista, vaan hän syö, sitä mitä on.” Ruokasuunnittelusta: ”Kunnon kauppareissuja teemme 2–3 kertaa viikossa ja käymme myös joskus viereisessä kaupassa hakemassa leipäpussin tai muuta tärkeää. Siirrämme rahaa ylimääräiselle S-tilille ruokamenoja varten.

5 kotitaloutta kertoo, kuinka paljon ruokaan kuluu

ja niinku sanoin, asiat mitä sanon ovat esimerkkejä/suuntaa antavia ja omista kokemuksista ja fiiliksistä perustuen :) ps: en oikee itekkää tiiä miks toi ylivalottu nii et näytin

Pienituloiselle ruoka on kallista | Kuningaskuluttaja | yle.fi

kuinka paljon rahaa ruokaan kuussa

Reilu 20e viikossa "hummailuun" on mielestäni ihan kohtuullisesti, jotenkin tuntuu hämyltä että siellä hesellä pitäisi käydä parikin kertaa kuussa tai ripsaria pitäisi ostaa joka kuukausi. Tietty mulla on vähän puolueellinen näkemys, olen opiskelija ja pakollisten menojen jälkeen kuussa jää ruokaan rahaa 80e.

Kuinka paljon kahden hengen taloudessa menee rahaa ruokaan

kuinka paljon rahaa ruokaan kuussa

Kitupiikki-viikon innostamana MTV Lifestylen toimittajat testasivat, kuinka paljon heillä kuluu rahaa viikon aikana. Neljä naista kirjasi ylös, kuinka paljon he käyttävät rahaa normaalisti sekä silloin, kun kukkaron nyörit kiristetään hieman tiukemmalle.

Kuinka paljon opiskelijoilla rahaa käytössä kuukaudessa

Marjastan kyllä mielelläni ja saan pakastaa marjoja äidin pakastimeen. Oma pakastin kun on pientäkin pienempi. Meillä mies lisäksi käy aina kaupassa, itse osaisin olla paljon säästäväisempi. Meillä menee n. 400 euroa kuussa ruokaan , pesuaineisiin, vaippoihin, hygieniatuotteisiin yms.

Kuinka paljon rahaa ruokaan kuukaudessa? - Yleistä ruoasta

kuinka paljon rahaa ruokaan kuussa

Kuinka paljon rahaa menee koiran ruokaan kuukaudessa? kuussa menee 70-120 e riippuen siitä pitääkö ostaa lisiä yms. tai nappulasäkkiä, kun se kestää

KUINKA PALJON TUBETTAJAT SAA RAHAA?!?! - YouTube

Se on toisaalta paljon rahaa, mutta toisaalta 400e on semmoinen summa mikä varmaan aika monellakin menee kuussa dokaamiseen. Ja enemmänkin. Siis jos nyt puhutaan nuorista ihmisistä kenellä on intoa ja aikaa käydä baarissa joka viikonloppu (ainakin toisena päivänä), tai ainakin melkein.

3 erilaista kotitaloutta paljastaa: Näin paljon meillä kuluu

kuinka paljon rahaa ruokaan kuussa

250–1462 euroa – niin paljon rahaa esimerkkitalouksilla kuluu ruokaan kuukaudessa. Ja näistä se koostuu: ”Kaksin ollessamme valmistimme mieheni kanssa enemmän aikaa vieviä ruokia, mutta nyt lasten kanssa teemme suoraviivaisemmin arkiruokaa.”

Paljon rahaa ruokaan kuukaudessa ? | Keskustelu | Kaksplus

Toiseksi eniten rahaa käytetään ruokaan. Ruokakulut kasvoivat kaikissa talouksissa vuodesta 2010. Yhtenä syynä selvityksessä pidettiin ruuan hinnan nousua. Sinkulla ruokaan menee noin 300 euroa kuussa, pariskunnalla reilut 500 euroa kuussa ja 4- ja 10-vuotiaan lapsen lapsiperheessä 850 euroa kuussa. Ruokalasku paisuu, kun lapset varttuvat.

Paljonko teillä menee rahaa ruokaan? | Pakkotoisto.com

Kaikenkaikkiaan meillä on rahaa käytettävissä n.1200 , josta jo reilu 500 menee vuokraan. Ollaan nyt reilu kuukauden ajan pidetty budjettitaulukkoa ja viime kuussa mentiin n. 100 miinukselle (onneksi meillä on säästöjä muutama tonni, joten ei ihan heti jouduta lainaan turvautumaan, vaikka välillä miinukselle mentäisiinkin).

Keskustelu - Kuinka paljon rahaa teinille? | Aihe vapaa | Vauva

Muutama viikko ollaan pistetty ruokaostosten enimmäismääräksi 50e/viikko jonka pitäminen on ollut yllättävän helppoa. Rupesinkin sitten miettimään, onko se 50e/vko kahdelle hengelle paljon vai vähän? Vertailupohjaksi kyselenkin, miten teillä sitä rahaa menee ruokaan ja miten siinä säästätte silti karsimatta terveellisyydestä.

wegw