Moonika Ilmén/ laulu , Jarmo Kankaanranta/ saksofoni, Jouni Saario/ kitara, Timo Saario/ kontrabasso, Sami Mäkinen/ rummut
Yhdistämme tässä sekä viilin, että yogutin valmistuksen, joten varautukaa pitkään odotusaikaan. Kannattaa suunnitella etukäteen jos tätä meinaa tarjota erityisherkkuna jollekulle erikoiselle, mutta se oikeasti saattaa tehdä vaikutuksen.jogurtin valmistaminen oli aluksi minulle melkoinen shownumero.
1.Vatkaa ensin maito/vesi ja kanamunat.2.Vähitellen jauhoja ei kaikkia kerrallaan tai tulle paakkuja hirveästi.3.lisää sitten ”mausteet”(sokeri kaneli jne.)4.lopuksi kaada sulatettu voi.5. jos taikina on liian löysää lisää jauhoja tai jos taikina tuntuu hyvältä ettei se ole liian paksua tai löysää niin ei välttämättä tarvitse suurta jauho määrää.6.paista pannulla
This feature is not available right now. Please try again later.
Kuinka paljon ruokaa vierasta kohden? Noutopöytään varataan 350-700 g ruokaa/vieras. Pääraaka-ainetta (liha, kala tai kasviproteiini) tarvitaan 140-180 g/vieras. Päälisäkettä, esim. pastasalaattia varataan 150-200 g/vieras. Päälisäke on edullinen ja toimii noutopöydässä vieraiden vatsantäyttäjänä.
Varaisin ainakin 0,6 litraa per naama, eli 9 litraa. Riippuu tietty sopan seossuhteista, vesilientä pitää tietty varata enemmän. Ehkä tekisin 10 litraa varmuudeksi. Laittaisin kananmunan kokoisia perunoita 40 kpl, lihaa/kalaa jos siihen sellaista kuuluu, n. 1,5 kg, vihanneksia sit sen verran, että näyttää hyvältä, eli paljon.
Vierailija: "Apua, nyt alkaa tuntua että menikö äveriksi.Kyseessä siis karitsan paahtopaisti eli hukkapaloja ei juuri ole.Kuinka paljon on sopiva annos. Joukossa 3 suurempi ruokaista miestä, 2 aika pieni ruokaista naista.
Vierailija: "määriä tulee jos paketin kyljessä olevan ohjeen mukaan tekee ja syö. Tein tässä eilen itselleni riisiä lisukkeeksi, ja olen syönyt siitä nyt kaksi ateriaa, jäljelle jääneestä määrästä saisin itselleni vielä 3 annosta lisää.
Näillä vinkeillä pääset alkuun ateriasuunnittelussa: Ruokaa varataan niin paljon, ettei se lopu kesken. Ei kuitenkaan ole hyvä, jos ruokaa jää paljon jäljelle, sillä valmiin ruuan varastointiin tarvitaan kylmäsäilytystiloja eikä ruoan pois heittäminenkään ole järkevää ympäristön kannalta.Tästä syystä ateriasuunnitteluun kannattaa panostaa.
Emännän ja isännän ainainen päänvaiva on se, paljonko ruokaa juhlijaa kohden pitää varata. Grammoja ja kappalemääriä kannattaa laskea etukäteen, jotta välttyy hurjalta jämävuorelta tai etteivät tarjottavat lopu kesken. Noutopöytään varataan 350–700 grammaa ruokaa vierasta kohden
Vierailija: "määriä tulee jos paketin kyljessä olevan ohjeen mukaan tekee ja syö. Tein tässä eilen itselleni riisiä lisukkeeksi, ja olen syönyt siitä nyt kaksi ateriaa, jäljelle jääneestä määrästä saisin itselleni vielä 3 annosta lisää.
embrujadas desnuda
escort girl malte
rita porcu nuda
sex randki śląsk
reem kherici nude
aziz ansari nude
karolina pajączkowska nude
alinity divine nude
mary elizabeth mastrantonio nudes
seks na plaży mielno
embrujadas desnuda
escort girl malte
rita porcu nuda
sex randki śląsk
reem kherici nude
aziz ansari nude
karolina pajączkowska nude
alinity divine nude
mary elizabeth mastrantonio nudes
seks na plaży mielno