* Täyte: * 3 dl soijarouhetta * 6 dl vettä * 2 isoa sipulia * 1 porkkana * 1 rkl öljyä * 400 g (1 tölkki) tomaattimurskaa * ½ tölkkiä huuhteluvettä * 70 g (1 tölkki) tom
Pullat, pikkuleivät, kahvikakut, kääretorttu, makeat piirakat/tortut; Pullataikinasta, jossa on käytetty 5 dl nestettä saa noin 50 hengelle pullaa (50 pikkupullaa, 2 pitkoa, joista kummastakin saa noin 25 viipaletta tai ison pullakranssin, josta tulee noin 45 viipaletta).
Määrät henkilöä kohden Alkuruoatsalaatti 100-150 gtuoresuolattu kala 100 gsavustettu kala 75 gleikkeleet 75 gkeitto 1,5- 2 dl Pääruoat (kahden lajin aterialla)salaatti 150-250 glaatikko 300-350 gkeitto 3 - 5 dl fileoitu kala 150 gsavustettu kala 150 - 200 glihakastike 150 - 200 gluuton liha ja paisti 100 - 150 gpihvit ja leikkeet 130 - 150 gja
Kuinka monta 6 unssia annosta pääset pois 100 kiloa makkaraa? Emme ole varma, kuinka paljon kypsentämätöntä lihaa tekee kuinka monta keitettyä annosta, mitä kasviksia, liemiä, kutistumista jne., Mutta tässä on raakamata: 100 kiloa = 1600 unssia 1 600/6 = 266 2/3.
Muista myös aina varata riittävästi alkoholitonta juotavaa kuten maitoa, kotikaljaa, kivennäisvettä, tavallista vettä tai mehua. Kivennäisvettä varataan 2 lasillista/henkilö. Ruokajuomaksi 50 hengelle varataan 8 litraa maitoa. Jälkiruokaviinit tarjotaan pienestä valkoviinilasista, annoskoko on kahdeksan senttilitraa per henkilö.
Kuinka paljon ruokaa vierasta kohden? Noutopöytään varataan 350-700 g ruokaa/vieras. Pääraaka-ainetta (liha, kala tai kasviproteiini) tarvitaan 140-180 g/vieras. Päälisäkettä, esim. pastasalaattia varataan 150-200 g/vieras. Päälisäke on edullinen ja toimii noutopöydässä vieraiden vatsantäyttäjänä.
Valmista salaattia riittää alle 100g/ruokailija, ei todellakaan tarvi viittä kiloa perunaa. Koko perunasalaatti on mielestäni aika turha tuollaisten tarjottavien kanssa, siillä listalla ei ole mitään lihaa/kalaa/nakkia, minkä lisukkeeksi se sopisi.
Joukossa 3 suurempi ruokaista miestä, 2 aika pieni ruokaista naista. 11. hlö on 2 vuotias poika joka tuskin syö paljon. Lisukkeena vihersalaatti, paahdetut valkosipulit ja uunijuurekset (pe-po-bataatti ja pasternakka) Kertokaapa paljon muut ovat varanneet lihaa/nenu. paljan oman määräni vasta kun muut ovat antaneet arvioita.
Katso listauksesta, kuinka paljon keskivertosuomalainen popsi esimerkiksi lihaa, kalaa ja viljatuotteita vuodessa. Liha Suomalainen söi viime vuonna keskimäärin 79,4 kiloa lihaa. Sianlihaa syötiin 35 kiloa, siipikarjanlihaa 21,6 kiloa ja naudanlihaa syötiin reilut 19 kiloa. Siipikarjan kulutus
Näistä koordinaateista riippuen 3,5 - 4 kg varaisin varsinkin, jos kutsuttavissa on paljon nuoria miehiä. Jos pikkulapsia ja vanhuksia paljon, niin voi tuo kolme kiloa olla oikea määrä. Kuten täälläkin jo sanottu, onko se vaarallista, jos jää yli? Säilyvät päiväkausia jääkaapissa ja pakasteessa sitten vaikka kuukausia.
rencontre trav marseille
massage erotique colmar
putas plaza espana
celebrities follando
sara corrales desnudas
putas maduras en barcelona
putas en ocana
giuditta desnuda
putas en san sebastian de los reyes
putas en la pineda
rencontre trav marseille
massage erotique colmar
putas plaza espana
celebrities follando
sara corrales desnudas
putas maduras en barcelona
putas en ocana
giuditta desnuda
putas en san sebastian de los reyes
putas en la pineda