kuinka paljon 1kk vauva nukkuu

kuinka lyödä oikeinkaivos peliebingo veikkauskuinka nopeasti laskut menevät ulosottoonkuinka kauan huumeet näkyvät veressä

Kuinka paljon teidän n. 2kk ikäiset syö kerralla

Isä kyllä vaihtaa vaipat ja syöttää kiinteitä ruokia, mutta vain pyynnöstäni, eli tavallaan olen koko ajan vastuussa vauvasta ja miten paljon nukkuu, syö, milloin kylvetetään, vaihdetaan vaipat yms. Yleensä myös nukutan vauvan sekä päivä- että iltaunille yksin, koska vauva nukahtaa melkein aina vain tissille.

1kk vauvan uni - Yleistä vauvoista - Suomi24 Keskustelut

kuinka paljon 1kk vauva nukkuuPäivärytmiä meillä ei vielä ole, vauva nukkuu ja syö silloin kun haluaa. Välillä hän nukkuu päivällä tosi paljon, välillä taas ei ollenkaan. Vauva on otettu mukaan isompien lasten päivärytmiin, ja se on sujunut hyvin. Siinä hän kulkee mukana kun isompia kuskataan, ruokitaan yms.

Keskustelu - Kuinka paljon maitoa 1kk ikäiselle vauvalle

Esikoiseni ollessa vauva kysyin maitomäärää neuvolasta ja vastaus oli 30 ml 3 tunnin välein. Tuoreena äitinä noudatin ko. ohjetta mutta näin jälkikäteen kahden lapsen äitinä olen kyllä itse sitä mieltä, että olisi pitänyt antaa reilumpia annoksia (vauva tuskin syö enempää kuin tarvitsee).

2 kk nukkuu levottomasti - Yleistä vauvoista - Suomi24

Ensimmäiseen yösyöttöön asti vauva nukkuu yleensä pinnasängyssä. Jos vauva nukkuu vierellä, niin se on sillä puolella kummasta rinnasta syötän (tai olen juuri ennen nukahtamista syöttänyt). Joskus nukahdan heti syötön jälkeen ja vauva jää viereen, joskus en uskalla siirtää sitä siinä pelossa että se herää eikä nukahda

Vauva 1kk: Ensimmäinen hymy ja kunnon kaksari - Valeäiti

Meillä poika syö aika paljon. (s.20.5.07) Aamulla kun herää syö 200ml maitoa tai velliä. Nukkuu parisen tuntia syö 100-120ml maitoa tai velliä. Yhteensä päivällä menee n. 10-12dl maito+ velliä. Saatiin lupa aloittaa soseet ja eilen poju sai maistella pienen pienen lusikallisen porkkana-perunasosetta ja tänään sai hitusen enemmän.

Perhepeti - Vauvat - Vauva.infon foorumi

"Aattelin kysyä et kuinka paljon teidän 2kk vauvat nukkuu,kun musta tuntuu et meidän tyttö nukkuu tosi paljo ja sit mua vähän huolestuttaa ku se pulauttelee joka syönnin jälkeen, mut ei kuitenkaan kovin mahdottomasti.".

1kk vauvan itkuisuus | Keskustelu | Anna

kuinka paljon 1kk vauva nukkuuKuinka paljon teidän 1kk ikäiset vauvat nukkuvat? Meillä yleensä päivällä valvoo pari tuntia ja sit nukkuu 2-4h ja taas valvoo pari tuntia jne. Välillä sit vain herää syömään ja nukahtaa samantien uudelleen, eli kunnollisia hereillä olo jaksoja ei saata tulla useisiin tunteihin, lienee ihan normaalia?

Vauvamme on tänään 1kk ikäinen - Äiti ja melukylän lapset

Hän nukkuu tällä hetkellä yleensä koko yön meidän sängyssä. Päivisin me ei keretä niin paljon sylitellä, kun Lilianinkin tarvii paljon huomiota, joten minulle on ollut tärkeä pitää vauvaa edes yöt vieressä. Päivisin hän parhaiten nukkuu vaunuissa lämpimässä kunhan vieressä kuuluu vähän melua.

Askeleita perheenä: Vauva 1kk ja neuvola

Vastasyntynyt vauva nukkuu suurimman osan ajasta, noin 20 tuntia vuorokaudessa. Vauvat ovat kuitenkin pienestä pitäen yksilöitä ja heidän välillään voi nukkumisessa olla suuriakin eroja. Uni etenee noin tunnin pituisina jaksoina, välillä syvempänä, välillä kevyempänä.

Love beyond words: Vauva 1kk

Ja kyllähän mielelläni pidän vauvaa sylissä ja paljon, joten kuvat jää kakkoseksi helpolla. Vauva siis nukkuu parhaiten sylissä ja pystyasennossa. Hänen lemppari on se, kun saa olla vatsa vasten minua, pää sydämen kohdalla ja jalat kippuralla. En ehkä kestä, kuinka ihana hän siinä on.

wegw