kuinka laihtua 7 kg

league of legends veikkausveikkaus kvartetti/katsomokuinka nopeasti keuhkoahtauma tuleekuinka kauan flunssavirus tarttuu

Kuinka laihtua 10kg kahdessa kuukaudessa? - Kaikki keinot

Minä laihduin keväällä 9 viikossa 20 kg ja kilot ei todellakaan ole tullut takaisin. Päinvastoin olen laihtunut vielä sen jälkeen 8 kg ja laihduttaminen on ollut todella helppoa. Nyt vaan tasapainottelen tämän painon kanssa, joka on minulle normaalipaino. Joten kyllä nainen voi laihtua kuukaudessa 10 kg.

Keskustelu - Miten nopeaan on mahdollista laihduttaa 10kg? Ja

This feature is not available right now. Please try again later.

Sari laihtui kahdessa viikossa 13,7 kiloa! - Hymy

-10kg 3+kk. Söin joka päivä max 5kertaa, ei ollu väliä mitä söin. 1 ateria oli 1 kerta tai 1keksi/patukka oli 1kerta. Perjantaisin pidin mässypäivän ja söin mitä vaan ja kuinka paljon vaan. Muutamaan päivään ei taas tehny mielikää mitään rasvasta ym. ja sit taas ke to jakso oottaa jo perjantaita!

Kuinka laihtua tehokkaasti? - YouTube

Alkas olemaan kohta 7 viikkoa takana. Painoa oli aamulla 75 kg, eli 6 vk tippunut n. 10 kg. Ei täyty siis tuo 15 kg, jossei nyt sitten vikaa päivää istu saunassa ;) En ole sen kummemmin lisäilly tota liikuntaa, koiran kaa kerran pari päivässä lenkkeilty. Ruokailutottumuksia oon kyllä muuttanu.

Laihdu viisi kiloa 10 viikossa – 5 kultaista ohjetta

Pohditko miten laihtua nopeasti? Jos olet vuosikausia kerännyt rapaa siihen mahan ympärille, niin sitä asennetta kannattaa hieman muokata siihen suuntaan, että myös laihdutus tapahtuu hitaasti. Terveellinen laihdutustahti on yleensä n. 0,5 kg per viikko.

Painonpudotuslaskuri • Katso millä kalorimäärällä laihdut •

Tuolla ruokavaliolla on mahdollista laihtua 7-10kg kuukaudessa. Jos realistisesti miettii, niin 7000 kcal on yksi kilo eli 20kg=140 000 kcal eli tekee 4500 kcal/päivä. Eli suomennettuna olisit syönyt alle kulutuksen 4500 kcal päivässä.

Keskustelu - Hei te kaikki laihduttajat! Laihduin tällä 20kg

Ite oon nyt pudottanut 9 viikkoa eli ens viikolla tulee 2,5 kk kun alotin ja painoa tippunut 9,6 kg. Ja noi on lähteneet ihan sillä jutulla että pienensin annoskokoja, syön säännöllisesti 3-4 tunnin välein 5 kertaa päivässä ja liikun suhtkoht paljon.

Keskustelu - Miten laihtua nopeasti 5-10kg | Lääketiede ja

Tämä voisi tarkoittaa siis esimerkiksi 100–150 gramman palaa kananrintaa tai kalaa ja noin 5–7 desilitraa vihanneksia. Mitä enemmän vihanneksia, sitä

Laihdu 5 kiloa ennen pikkujouluja - turvallisesti!

"Elikkäs painan 80kg, ja oon 176cm pitkä ja 14v vanha. Olis tarkotus laihtuu siis tuo 5-10kg. Tosta painosta vois kyllä päätellä että oon löntys joka jaksaa juosta 100m korkeintaan mut saan coopperin testissä matkaks 2500m.

KUINKA LAIHDUIN 16 KILOA? MUUTOS Q&A 🙀 ️ - YouTube

kuinka laihtua 7 kgHuomasin, että olen vuoden aikana lihonut 5 kg ja nyt BMI:ni on noin 23. Viitisen kiloa lisää niin olen ylipainoinen! Mikä olisi minulle tehokkain tapa laihduttaa viisi kiloa tai enemmänkin? Olen aiemmin huomannut, että normaalipainoisena on vaikea laihtua.

wegw