euroopan maiden liput peli

voitto ahopeltolemmen viemäää katsomokuinka monta prosenttia laskurikuinka paljon kannattaa maksaa yelkuinka itse vaikuttaa ilmastonmuutokseen

Maantietopeli – Euroopan maat, kaupungit ja liput

Käytämme evästeitä mainosten muokkaamiseen, jotta sosiaalisen median ominaisuuksien ja analysoida. Lisäksi jaamme sosiaalisen median, mainonnan ja analytiikka kumppanit siitä, miten käytät sivustoamme.

Eurooppa: Liput - Karttavisapelit

Eurooppa-aiheisia opettavaisia pelejä: valtiot, pääkaupungit, liput, alueet, EU ja euroalue, metropolialueet, monarkiat, taistelut, vuoret, järvet, meret, joet

Euroopan valtiot ja niiden pääkaupungit Flashcards | Quizlet

Oppisoppi - Euroopan unionia ja sen toimintaa koskevaa opetusmateriaalia, pelejä ym. opettajille, lapsille teini-ikäisille.

Oppisoppi | Euroopan unionia ja sen toimintaa koskevaa

Seterra on ilmainen maantietovisailu, joka opettaa sinulle maista, valtioista ja pääkaupungeista ympäri maailmaa. Tämä on nettiversio, joka on kirjoitettu HTML5-koodilla.

Eurooppa – Wikipedia

euroopan maiden liput peli

Monien Euroopan maiden liput muuttuivat toisen maailmansodan seurauksena. Akselivaltoihin kuuluvista maista ennallaan säilyivät Saksan Valtakunnan, Suomen, Tanskan, Norjan, Espanjan, Portugalin, Bulgarian ja Romanian liput. Albania, Ranska, Kreikka, Unkari ja Slovakia muuttivat lippuaan sodan jälkeen tai sen aikana poliittisista syistä.

Maapallon valtiot - Yhteisövisat - Maantieto - Älypää

Eurooppa-peli. Opettele Euroopan maat ja kaupungit ja tunnista Euroopan maiden liput. Euroopan 30 suurinta kaupunkia Euroopan maiden pääkaupungit Euroopan maiden liput Euroopan maat Saksan osavaltiot Ison-Britannian 30 suurinta kaupunkia

Suuri lippuvisa – tunnistatko kaikki nämä 147 lippua

euroopan maiden liput peli

Osaatko nimetä maanosan kaikki 51 valtiota? Euroopassa on 51 valtiota, jos mukaan lasketaan myös ne, jotka ulottuvat kahden maanosan alueelle.

Eurooppa: Maat - Karttavisapelit

IS:n Kaikkien aikojen lippuvisassa voit laittaa oman lipputietämyksesi todelliseen testiin! Visa esittää sinulle maailman valtioiden, itsehallintoalueiden ja muiden vastaavien paikkojen liput kysyen, mikä lippu on kyseessä. Oikea vastaus on yksi neljästä annetusta vaihtoehdosta.

eurooppa-pelit - Pelikone - Ilmaiset Pelit ja Nettipelit

Seterra on ilmainen maantietovisailu, joka opettaa sinulle maista, valtioista ja pääkaupungeista ympäri maailmaa. Tämä on nettiversio, joka on kirjoitettu HTML5-koodilla.

wegw